Utstillere / Exhibitors

GeoSport.no er Scandinavias største butikk for geocachere og har 5 års jubileum i 2018. GeoSport.no har et bredt utvalg av geocaching og tur relatert utstyr. GeoSport.no drives av firmaet GFH.no AS og holder til i Elverum.

I utgangspunktet er GeoSport.no en ren nettbutikk, men er man i området rundt Elverum er det mulig å besøke butikken om man avtaler på forhånd. GeoSport.no er produsent og distributør av profileringsartikler for en rekke norske foreninger.

GeoSport.no har egen maskinpark for å produsere trykk på klær, profilering og markedsføringsartikler som t-skjorter, jakker, gensere, plakater, skilt, bannere, rollup, klistremerker med mer. Ta kontakt for muligheter og pris.

 

Tevjen’s Coin Design eies av geocacheren tevjen. Jeg startet i 11.01.2013 med geocaching og fant raskt ut at dette var en hobby for meg. I 2014 begynte jeg å tenke på å lage en egen Geocoin fra Byen i mitt hjerte. Dermed var den første Drammens coinen en realitet. Etter det har det blitt laget mange coiner.

Jeg har designet 12 coiner selv, deltatt på 5 felles coiner, samt designet 2 coiner for andre. Etter en stund kom butikken på plass med nettadressen tevjen.no så klart. Her ble egen produserte coiner leg ut for salg, men det ble raskt utvidet til andre coiner også. Tevjen’s Coin Design er blitt en forhandler av Groundspeak sine produkter, og selger derfor en del varer fra de også. Men hovedvekten av varer er fortsatt på geocoiner.

Tevjen’s Coin Design deltar gjerne på eventer og har reist til flere eventer og land hvert år. Ta gjerne kontakt om det skulle være et ønske å ha butikken på ditt event.

 

Geokaperne fra Agder er foreningen for geocachere i Aust- og Vest-Agder. Geokaperne jobber for å skape et aktivt miljø med eventer og aktiviteter for geocachere. I år er vi stolte arrangører av Vikingeventet og gleder oss til å vise frem Sørlandet!

Hvert år siden 2013 har det blitt utgitt en Kapercoin med motiver fra Agderfylkene. Disse vil det være mulig å få kjøpt fra Vikingeventets nettbutikk eller på Geokapernes stand på Vikingeventet.

Geokaperne har også lagt ut i underkant av 400 cacher, fordelt på sju ettapper, langs den gamle barnevandrerstien som går Kvinesdal til Landvik. Disse er det foreningen som eier og vedlikeholder. Mer info om denne turen finner du her: http://www.geokaperne.no/bvs/
Det er laget en egen coin for Barnevandrerstien. Denne er kun til salgs for de som har gått alle sju etappene.

 

Ingenting er som en langhelg på cachetur, til et nytt sted og med nye opplevelser. Vi i Team-ROGEO er her for å gi deg nettopp dette her på Jæren i Rogaland. For fjerde år på rad inviterer vi til et event utenom de vanlige. På ROGEO kan du være med på en rekke spennende aktiviteter, utfordre deg selv i våre T5 inspirerte utfordringer eller møte kjente og ukjente geocachere til drøs i fellesområdet.

Team-ROGEO tar turen til Vikingevent 2018, kom innom boden vår for en forsmak på det vi har å by på under årets ROGEO Geocaching event, på Jæren. Flere hundre tidligere deltakere sier seg enig i ordtaket vårt – Jysla jillt for store og små!

 

GeoPod Norge er Norges nyeste podcast om geocaching. Takket være god hjelp og tilbakemeldinger fra våre lyttere har vi fått en meget god start. Vi ønsker derfor å dekke Vikingeventet 2018.

Under Vikingeventet vil Bjåen og Jonny Penger ta turen rundt på eventstedet for å ta tempen på det som skjer.

Litt info:
– Vi er på plass lørdag 19.05.
– Klokken 12:00 blir det livesending hvor vi blant annet dekker offisiell åpning av eventet fra scenen.
– Ta gjerne turen innom vår stand og meld deg på vår konkurranse​. Premie er en Vikingcoin.
– Standen vil til tider være ubemannet, da vi er rundt for å gjøre opptak. Dersom dere ønsker å ta kontakt med oss, vil vi være tilgjengelige kl 14 og kl 17. Vi vil mer enn gjerne prate med deg.
– Du kan høre alle våre sendinger på spreaker.com.
– Vi er tilgjengelig på facebook, twitter eller via epost: geopodnorge@gmail.com.

GeoPod Norge ønsker å ta tempen på hele geocache-Norge. Vi ønsker å høre fra land og strand, høyt og lavt. Her er alle velkomne til en cacheprat!

 

Jeg startet med geocaching for 7 år siden og ble kraftig bitt av basillen. Jeg kom raskt inn i miljøet og fikk venner over det ganske land og utlandet med. Jeg er en av «fedrene» til Norgesboksen og BMT megatrail, samt en av bakmennene til fjorårets Vikingevent.
Det er veldig hyggelig at andre fører dette eventet videre. Jeg er forfatter, journalist og kommunikasjonsrådgiver av yrke.

Jeg så at det ikke finnes så mye litteratur på norsk om geocaching. Derfor har jeg laget meg et lite privat selskap som har som mål å utgi bøker om geocaching. Denne ble laget som en første idé.

Det kommer snart flere, først for nybegynnere, så får vi se etter hvert. Tar med en del bøker til eventet pluss min spesialinnredede cachebil som kanskje kan gi deg noen ideer.

– Kjell Løvik

 

Agder vikinglag er et av landets største vikinglag med medlemmer i begge agderfylkene. Vi driver håntverkstreff to ganger i uken og kurs og workshopper i helgene gjennom vinterhalvåret.
På sommeren arrangerer vi Bronseplassen vikingmarked andre hele helgen i juli hvert år. Her samles vikinger fra mange land for å leve som vikinger og selge sine håntverksprodukter. I tillegg reiser medlemmene rundt på markeder i norden.

Vi kommer på Viking Geocaching eventet med telt og håntverkere. Det vil bli mulig å smi smykkesverd (kr. 50) med vår smed. Vi skal demonstrere forskjellige håntverksteknikker fra vikingtiden. Det blir salg av vikingsuppe og håntverk fra vikingtid og middelalder. (betaling kontant eller på vipps). Kom innom standen vår og lær mer om vikingtiden!

 

Østre Tromøy Trim & IK er et lokalt idrettslag på øst enden av Tromøya. Vi har ca 650 medlemmer. Klubben driver med flere idretter og har aktiviteter for 4 – 90 år. Vi bygde kunstgressbane for 8 år siden og det siste året har vi bygd et nytt klubbhus som har vært et stort løft for hele øya. Nå har vi et hus som har moderne trimrom, garderober, kiosk og store fine selskapslokaler med mulighet for å dekke til for 120 personer.
Mer info og kontaktpersoner finner dere på vår hjemmeside: www.østre-tromøy.no