Eventprogram

Eventprogrammet er er nå i ferd med å ta endelig form. Følg med på eventbeskrivelsen på:

https://www.geocaching.com/geocache/GC8J735

Og følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/vikingeventet2021

————————————————————————————————————–

Geotrollan ønsker å vise frem vår vakre natur i øyriket utenfor Sandnessjøen og programmet for Vikingeventet 2021 begynner for alvor å ta form. Og vi sparer ikke på kruttet.

Vi starter allerede onsdag 1. september med event ute på Herøy. Ved Drømmeplassen på Øksningan møtes vi til et hyggelig event. Og på Herøy kan du logge cacher i nydelig natur. Sykle eller kjøre bil. Like bra opplevelse. Eller så kan du padle i Norges flotteste skjærgård.

Torsdag 2. september fortsetter vi med å ønske velkommen til event i vakre Breivika på Dønna. Ved foten av majestetiske Dønnamannen. Her er det fritt frem for å bade i det iskalde vannet for de som ønsker. Dønna er et virkelig cacheeldorado med flotte turtrailer, trailer i fjellet, morsomme cacher, ja i det hele tatt, hva du måtte ønske. Du drar liksom ikke fra Helgeland uten å ha besøkt Dønna.

Fredag 3. september planlegger vi Geotrollans kjempepopulære FAD. Og pubkveld i Langhuset på Sandnes. Dette er årets høydepunkt.

Lørdag 4. september er det endelig klart for Vikingeventet 2021. og da møtes vi til fullt program i og ved Langhuset på Sandnes i Sandnessjøen. Fra morgen til kveld. Detaljert program er straks klart. Følg med.

Før vi drar hjem på søndag 5. september møtes vi til CiTo et sted på Alstenøya. Vi er vårt ansvar bevist og rydder søppel fra naturen. Ta i et tak da vel. Følg med videre.

Følg med videre og spre budskapet. Happy Caching. 🙂