Eventprogram

Eventprogrammet vil bli oppdatert! Planene vår under her vil endres noe etter at eventet ble utsatt. Men vi jobber videre med å få til mer enn en vakker opplevelse på Helgeland. Så det er bare å følge med. Og hjertelig velkommen i september.

————————————————————————————————————–

Geotrollan ønsker å vise frem vår vakre natur i øyriket utenfor Sandnessjøen og programmet for Vikingeventet 2021 begynner for alvor å ta form. Og vi sparer ikke på kruttet.

Vi starter allerede onsdag 19. mai med event ute på Herøy. Ved Drømmeplassen på Øksningan møtes vi til et hyggelig event. Og på Herøy kan du logge cacher i nydelig natur. Sykle eller kjøre bil. Like bra opplevelse. Eller så kan du padle i Norges flotteste skjærgård.

Torsdag 20. mai fortsetter vi med å ønske velkommen til event i vakre Breivika på Dønna. Ved foten av majestetiske Dønnamannen. Her er det fritt frem for å bade i det iskalde vannet for de som ønsker. Dønna er et virkelig cacheeldorado med flotte turtrailer, trailer i fjellet, morsomme cacher, ja i det hele tatt, hva du måtte ønske. Du drar liksom ikke fra Helgeland uten å ha besøkt Dønna.

Fredag 21. mai møtes vi til Meet & Greet i Havsbadet i Botn, like utenfor Sandnessjøen sentrum. Her møtes vi til bål og skjitprat. Og vi kan gjerne bade. Men hovedfokuset blir foreløpig en overraskelse. Følg med.

Lørdag 22. mai er det endelig klart for Vikingeventet 2021. og da møtes vi til fullt program i og ved Langhuset på Sandnes i Sandnessjøen. Fra morgen til kveld. Detaljert program er straks klart. Følg med.

Før vi drar hjem på søndag 23. mai møtes vi til CiTo et sted på Alstenøya. Vi er vårt ansvar bevist og rydder søppel fra naturen. Ta i et tak da vel. Følg med videre.

Følg med videre og spre budskapet. Happy Caching. 🙂